استان لرستان با طبیعتی بکر و زیبا و قرار گرفتن در جغرافیای خشن زاگرس دارای جذابیتهای زیبای کوهستانی می باشد که این موهبت الهی وفور نعمات باررشی و رویشی را در سطح وسیعی از استان موجب شده است . قرار گرفتن در نقطه ای استراتژیک و حساس از لحاظ شاهراه های نفتی و جاده های مهم داخلی و بین المللی و بسیاری موارد دیگر این استان را متمایز از سایر مناطق کشور می نماید.
امروزه استفاده از تکنولوژی برق و نیاز به این مهم بگونه ای بر زندگی و اهم کارهای روزانه مان تاثیر گذاشته است که گویی نبودش پایانی است بر تمام تلاشها و انگیزه مان برای ادامه زندگی و این همان جایی است که تلاشگرانی در صنعت برق می بایست آنچنان حضور پررنگ و مداومی داشته باشند که در تلاطم این همه حساسیت و کاستیها و تغییرات آب و هوایی نه تنها جریان برق دچار قطعی و نوسان خاموشی نباشد بلکه استمرار در وجود این عنصر پاک و بی ضرر چرخ کشاورزی که مهترین چالش مردم این منطقه بشمار می آید از حرکت نیوفتد.
سیاست شرکت توزیع برق استان لرستان همواره بر این اصل استوار می باشد که خدمات رسانی و انجام تعهدات به همه ساکنین در این منطقه جذاب کشور بگونه ای باشد که قرار گرفتن در هر نقطه از استان از لحاظ جغرافیای بهانه ای برای نبود امکانات و خدمات رسانی به آنها نباشد. این سیاست ایده تشکیل محورهای روستایی که حاصل ساعتها فکر و تبادل نظر در جهت بهبود شرایط و کمک به خدمات رسانی بصورت شبانه روزی و در اسرع وقت به مشترکینی بود که گاهاً در فصل زمستان با شروع بارشها راههای ارتباطی آنها بسته می شد و نبود امکانات کافی راهسازی و بحران سرما در سطح وسیعی از استان باعث می شد خدمات رسانی به آنها با وقفه ای یک و یا در مواردی چند هفته ای صورت گیرد.
تلاش پرسنل محور میربگ در جهت رفع خسارات ناشی از سیل
امروزه شرکت توزیع برق استان لرستان افتخار دارد اعلام نماید در تمامی نقاط دورافتاده و صعب العبور و روستاهای با حداقل جمعیت ساکن نه تنها چراغ خانه آنها را در تمام ایام سال روشن نگه داشته است بلکه با دایر کردن دفاتر محورهای روستایی و تجهیز آنها به امکانات حمل و نقل و تجهیزات برقی مورد نیاز خدمات رسانی و رفع تمامی مشکلات برقی آنها را بدون فوت وقت و در حداقل زمان ممکن به انجام برساند.
کمک رسانی به مردم توسط پرسنل خدوم محور بزنوید
پراکندگی و راههای روستای نامناسب نیز نتوانسته این اولویت شرکت توزیع برق را دچار چالش کند. هم اکنون در سطح استان 28 دفتر روستایی وجود دارد که شهرستانهای الیگودرز و نورآباد هر کدام با 4 محور بیشترین دفتر روستایی مستقر در محل را به خود اختصاص داده اند شهرستان پلدختر نیز با 3 محور که گرمای بیش از حد در 8 ماه در سال را تجربه می کند خود بگونه ای دیگر حساسیت و تنوع این چالش بزرگ برای شرکت توزیع برق را نمایان می سازد.
در جدول زیر میزان طول شبکه، مشترکین به تفکیک و تعداد روستاهای تحت کنترل محورهای روستایی در سطح استان را مشاهده می نمایید.
طول شبکه فشار ضعیف
طول شبکه فشار متوسط
مشترکین
تعداد روستا
خانگی
کشاورزی
تجاری
صنعتی
عمومی
KM 1200
KM 3600
76877
1490
997
206
1300
1100
تعداد محورهای روستایی در سطح استان لرستان
شهرستان
تعداد محور
اسامی محور
خرم آباد 1
3
1- زاغه پل هروو 2-ازنا (ایمان آباد) 3- اسکین
خرم آباد 2
6
1-کاکاشرف2-چمشک3-سنگتراشان4-تنگ هفت-5-بیشه6-گریت
بروجرد
1
شیروان
الیگودرز
5
1- بزنوید 2- چمن سلطان 3- شاپورآباد 4- شول آباد 5-مرگسر
دورود
1
عمارت
ازنا
1
مومن آباد
نورآباد
4
1- وروشت 2-میربگ 3-خاوه جنوبی 4- کفراج
الشتر
1
قلایی
پلدختر
3
1- پاعلم 2-قلعه نصیر 3-آسار
کوهدشت
2
1- درب گنبد 2- شیرز
دوره چگنی
1
چم پلک (شاهیوند)
در پایان ضمن تشکر از کلیه نیروهای شاغل در محور که با خلوص نیت و متعهد به آرمانهای شرکت توزیع در رفع همه مشکلات و کاستی های موجود در این عرصه همواره پیشانی شرکت در امر خدمات به نقاط دورافتاده در سطح استان بوده اند، از حمایتهای مدیریت محترم عامل جناب آقای مهندس خودنیا و همچنین معاونت محترم بهره برداری و دیسپاچینگ جناب آقای مهندس دهقان که ضمن ساماندهی محورها ، در برطرف کردن کلیه مشکلات اهم از مالی،پشتیبانی،کمبود تجهیزات، و ...نهایت تلاش را داشته اند و همواره با حمایتهای بی دریغ باعث دلگرمی سایر همکاران در این بخش شده اند کمال تشکر را داریم.